Ondersteuning goede doelen

 

Consultancy en ondersteuning zit ons in het bloed. Wij proberen met onze inzet het beste resultaat te realiseren. Veelal komen wij in organisaties waar zich problemen voordoen die niet eenvoudig op te lossen zijn. Wij zorgen dan voor het oplossen hiervan. Hierdoor kunnen bedrijven en instellingen weer verder in hun ontwikkeling en meestal hebben de werknemers weer meer plezier in hun werk.

 

Wij realiseren ons terdege, dat er genoeg problemen in de wereld zijn, die wij niet op kunnen lossen. Gelukkig zijn er instellingen die proberen met eenzelfde aandacht en zorg problemen op te lossen haar gebied. Vanuit onze kijk op de wereld en onze basisgedachte hoe problemen kunnen worden opgelost, hebben wij doelbewust een tweetal charitatieve instellingen gekozen, die wij financieel ondersteunen.

 

Stichting AAP te Almere,

 

donkey

Stichting AAP is een Europees opvangcentrum voor uitheemse dieren. De dieren die bij hun terecht komen zijn afkomstig van de illegale handel, proefdierlaboratoria, circussen, louche dierentuinen of rechtstreeks van particulieren. AAP is gespecialiseerd in de opvang van apen en kleine uitheemse zoogdieren, zoals wasberen, stinkdieren en prairiehondjes. Vaak zijn de dieren ernstig mishandeld of verwaarloosd. Bij AAP krijgen zij de professionele verzorging die ze nodig hebben om weer op verhaal te komen. Het uiteindelijke doel is om de dieren geestelijk en lichamelijk weer gezond te maken en ze daarna te herplaatsen in een meer natuurlijke omgeving, in de vorm van een reservaat of gerenommeerde dierentuin

 

 

 

 

 

Meer informatie: www.aap.nl

 

banner mobiel468

 

 

Stichting Brooke Hospital for Animals

 

brooke 1Brooke helpt werkpaarden en ezels van straatarme mensen in ontwikkelingslanden. Hun toegewijde lokale dierenartsen en hun teams geven gratis diergeneeskundige hulp, voorlichting en cursussen in gemeenschappen in Egypte, India, Jordanië en Pakistan.

Hun doel is om met hun bewezen duurzame oplossingen miljoenen brooke 2werkpaarden en -ezels te helpen waar dit het hardst nodig is. Ze bereiken dit ondermeer door partnerschappen aan te gaan met lokale dierenhulporganisaties en de oplossingen met ze te delen. Hiermee helpen ze de mensen die afhankelijk zijn van hun werkpaarden en –ezels in de armste gemeenschappen van de wereld.

 

Meer informatie: www.brooke.nl